Визуализации
 
 
 
 
 
 
 
 
Снимки
 
 
 
 
Семирамида Гардън Слънчев Бряг
 
 
Възложител
Бългериан Еко Проджектс ЕАД
Изпълнител
Минстрой Холдинг АД
Период
април 2004 - май 2005
Бюджет
6 550 000 лева
Описание
Апартаментен комплекс Семирамида  Гардън - Слънчев Бряг, се намира на 3 минути пешеходна дистанция от идеалния център на Слънчев Бряг, на 250 м. от плажа, до поликлиниката.
Коплекса се състои от два жилищни блока 5 и 8 етажен с обща разгърната площ 11 387,40 кв.м. В района на комплекса  са разположени два външни басейна, външен бар и охраняем паркинг.
Комплекса се състои от 123 луксозни апартамента завършени до ключ с размери от 55 кв.м до 147 кв.м. Всеки един апартамент е изцяло климатизиран с напълно оборудвана баня с душ кабина, биде, бойлер, моноблок, аксесоари и огледала.
За удобство на живущите комплекса разполага с 24 часова охрана и целогодишна поддръжка на басейните, общите части , тревните площи, алеите, паркингите, зоните за отдих и външните комуникации.
Технически данни
Жилищният комплекс е проектиран и изпълнен от масивна стоманобетонова безгредова конструкция. Ограждащите и преградните стени се изпълняват от тухли. Покривите са плоски, изпълнени с двойна хидроизолация. Сградата е външно и вътрешно топлоизолирана, което осигурява комфорт на обитаване, цялост и дълговечност на конструкцията. Довършителните работи включват  настилки, облицовки, парапети  и дограми от най-високо качество.