Апартаментен комплекс Семирамида Гардън - Слънчев Бряг

Апартаментен комплекс Семирамида Гардън - Слънчев Бряг, се намира на 3 минути пешеходна дистанция от идеалния център на Слънчев Бряг, на 250 м. от плажа, до поликлиниката.  Комплексът се състои от два жилищни блока 5 и 8 етажен с обща разгърната площ 11 387,40 кв.м. В района на комплекса  са разположени два външни басейна, външен бар и охраняем паркинг.

Комплекса се състои от 123 луксозни апартамента завършени до ключ с размери от 55 кв.м до 147 кв.м. Всеки един апартамент е изцяло климатизиран с напълно оборудвана баня с душ кабина, биде, бойлер, моноблок, аксесоари и огледала.

За удобство на живущите комплекса разполага с 24 часова охрана и целогодишна поддръжка на басейните, общите части , тревните площи, алеите, паркингите, зоните за отдих и външните комуникации.
Жилищният комплекс е проектиран и изпълнен от масивна стоманобетоновабезгредоваконструкция. Ограждащите и преградните стени се изпълняват от тухли. Покривите са плоски, изпълнени с двойна хидроизолация. Сградата е външно и вътрешно топлоизолирана, което осигурява комфорт на обитаване, цялост и дълговечност на конструкцията. Довършителните работи включват  настилки, облицовки, парапети  и дограми от най-високо качество.

Стойност на проекта: 6,5 мил.лв.
Период на изпълнение: април 2004 – май 2005 г.

Нагоре